TRAGERE LA SORȚI – În prima etapă a Cupei României: Kinder Sângeorgiu de Mureș – Unirea Ungheni

0
161

CUPA ROMÂNIEI. Miercuri, 28 iulie, încep meciurile din Cupa României la fotbal ediția 2021-2022. În prima etapă națională a competiției, reprezentanta județului Mureș (nu au avut loc etape județene, AJF Mureș decizând că echipa finalistă din Liga a 4-a să reprezinte județul în Cupa României), ACS Kinder Sângeorgiu de Mureş (Liga a 4-a), va juca cu CS Unirea Ungheni 2018 (Liga a 3-a). Meciul va avea loc pe Stadionul Comunal din Gorneşti, de la ora 17.30.

 

În prima etapă a Cupei României vor juca 82 de echipe (sunt 41 de meciuri), acestea fiind câștigătoarele etapei județene (sau echipe desemnate de AJF-uri, cum este cazul reprezentei județului Mureș) și o parte dintre echipele de Liga a 3-a (cele care s-au clasat slab în clasamentul ediției trecute de campionat).

 

Tragerea la sorți s-a făcut la sediul FRF, respectându-se principiul geografic, echipa mai slab clasată fiind desemnată gazdă. Câștigătoarele acestor meciuri se vor califica în următoarea fază a Cupei României, a II-a, care este programată în 11 august 2021.

 

* Foto: @CS Unirea Ungheni 2018

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ