Gabriel Gabor

TRANSFER – Fostul președinte PND Mureș, la europarlamentare pe listele partidului lui Cataramă

EUROPARLAMENTARE. Târgumureșeanul Gabriel Gabor, fostul președinte al PND (Partidul Naţional Democrat) Mureș, care a vrut să candideze pentru funcţia de primar al municipiului în 2016, dar nu a reușit să adune numărul de semnături necesar – i-au lipsit 144 de semnături -, a trecut la partidul Dreapta Liberală, condus de magnatul fost liberal Viorel Cataramă, și va candida la alegerile pentru Parlamentul European.

 

Gabor, care controlează grupul de firme Altrix, a mai activat în PP-DD (Partidul Poporului – Dan Diaconescu), formațiune pentru care a candidat (fără succes) la alegerile parlamentare din 2012 (pentru Senat), și va fi al șaselea pe lista de “europarlamentare” a partidului condus de Cataramă. Poziția lui Gabor pe lista Dreapta Liberală a fost anunțată chiar de președintele partidului, Cataramă. Sigur, șansă de reușită: zero.

 

Vali STOICA

1 comment
 1. Domnul Vali Stoica, pe care nu il cunosc, dar il respect ca ziarist, reitereaza in text de doua ori, …fara succes…si…sanse zero.
  Pot sa va spun Donmul Vali ca eu sunt om de echipa si nu conteaza pentru mine pe ce loc sunt sau unde candidez. Sustin echipa si partidul din care fac parte si fac totul ca sa iasa ca la carte.
  In PP-DD am reusit sa scot consilieri judeteni si un deputat.
  In PDL mi-am dacut treaba si am fost apreciat de catre conducerea PDL.
  In PND la fel , am organizat alegeri.
  In PNL am fost facut securist si dat afara….ce sa spun…mare pierdere.
  Asa ca daca nu am reusit sa inscriem DL la europarlamentare la BEC, nu inseamna ca am avut sanse zero!
  Spor la scris si multumesc de articol. Apreciez!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare