Transylvania Triathlon Festival – competiții de amploare în inima naturii

EVENIMENT. În perioada 6-7 iulie, Transylvania Triathlon Festival vă invită să participați la o serie de competiții captivante desfășurate la Sângeorgiu de Pădure, în pitorescul peisaj al lacului Bezid.

6 iulie va fi marcat de două competiții deschise publicului larg:

  • Competiția de Înot pe Distanță Lungă: Împărțită în trei categorii distincte – pentru copii, distanță sprint și distanță lungă, această competiție promite provocări și emoții intense în apele liniștite ale lacului.
  • Prima Competiție SUP din Regiune: Susținută de Compania Bioeel și oferind premii atractive în bani, această competiție pe plăci de SUP va aduce adrenalina și echilibrul pe suprafața lacului Bezid.

7 iulie va fi dedicat campionatelor de triatlon, cu competiții organizate pe distanțe sprint, olimpic și half. Evenimentul face parte din prestigiosul circuit româno-maghiar de triatlon, Friendship Series, reprezentând o oportunitate unică de a testa limitele și de a îmbina performanța sportivă cu frumusețea naturală a Transilvaniei.

Transylvania Triathlon Festival nu este doar un loc de competiție, ci și un prilej de întâlnire pentru pasionații de sport și natură. Vă așteptăm să fiți parte din acest eveniment de excepție și să creați împreună amintiri de neuitat!

Pentru mai multe detalii și înscrieri, vizitați site-ul oficial al evenimentului: Transylvania Triathlon Festival.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare