TRIST – A murit Petru Florin Oproiescu, președintele PRN Mureș și director al Liceului Tehnologic „Aurel Persu” din Tîrgu Mureș

0
543

DECES. A murit Petru Florin Oproiescu (64 de ani), preşedintele Uniunii Vatra Românească și director al Liceului Tehnologic „Aurel Persu” din Tîrgu Mureș. La jumătatea lunii iunie 2018, în prezența președintelui Partidului România Noastră (PRN), Gheorghe Funar, Oproiescu a fost desemnat lider al PRN filiala Mureș.

 

Petru Florin Oproiescu s-a născut la 17 iunie 1954, în Târnăveni. Inginer de profesie, a fost consilier municipal din partea PSD și în 2008 a candidat, fără succes, la Primăria Tîrgu Mureș din partea unei formațiuni lipsite de notorietate, Partidul României Europene (PRE). Înmormântarea va avea loc duminică, 14 octombrie, în Târnăveni.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ