Trofeului “Ella Kovacs” s-a desfășurat în Luduș pe 7 octombrie

EVENIMENT. Cea de-a 16-a ediție a Trofeului “Ella Kovacs” a avut loc la Luduș sâmbătă, 7 octombrie, marcând un eveniment special în istoria competiției de atletism, cu participarea a peste 200 de copii.
Datorită eforturilor omului de afaceri Raul Cociș, întreaga competiție a fost susținută exclusiv din fonduri private.

Evenimentul organizat cu sprijinul lui Raul Cociș și a Atletic Club Sportin Luduș, a fost onorat de prezența unor invitați speciali de seamă din lumea atletismului românesc precum. Printre invitați enumerăm pe doamna Maricica Puică, maestră emerită a sportului, medaliată cu aur și bronz la Jocurile Olimpice, dublă campioană și medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale, precum și laureată cu argint și bronz la Campionatele Europene. De asemenea, Violeta Beclea-Szekely, maestră emerită a sportului și vicecampioană olimpică, a fost prezentă, alături de Gheorghe Ghipu, multiplu campion național și balcanic, și Ovidiu Tat, campion european de juniori.

Prefectul județului Mureș, Ciprian Dobre, a fost prezent la eveniment și a avut onoarea de a premia copiii câștigători. De asemenea, a făcut un anunț important, dezvăluind că fosta atletă Ella Kovacs va fi laureată a Fibulei de la Suseni, cea mai importantă distincție acordată de Instituția Prefectului – Județul Mureș.

Ciprian Dobre a remarcat momentul emoționant în care campioanele noastre mondiale la atletism au oferit medalii copiilor câștigători ai Trofeului “Ella Kovacs”,a subliniat importanța încrederii, performanței și alegerilor corecte în viață și a felicitat organizatorii evenimentului și campionii prezenți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare