Trupa The Rolling Stones anunță primul album cu piese originale după 18 ani

MUZICĂ. The Rolling Stones revin în forță cu noul lor LP, “Hackney Diamonds,” marcând primul album de studio cu piese originale din 2005. Mick Jagger, Keith Richards și Ronnie Wood vor dezvălui mai multe despre acest material pe 6 septembrie, în Hackney, estul Londrei, într-un interviu realizat de Jimmy Fallon.

Cu un titlu enigmatic, “Hackney Diamonds” reprezintă o revenire a trupei la compoziții originale, într-o pauză de 18 ani de la LP-ul “A Bigger Bang” din 2005. Anunțul a creat o anticipare crescută pe rețelele de socializare.

Indicii despre noul album au apărut online, într-o reclamă din ziarul local Hackney Gazette, care conținea un website și un număr de telefon misterios. Expressia “Hackney Diamonds” este argotică și se referă la sticla spartă în timpul unui jaf, ceea ce a adăugat și mai mult mister în jurul lansării acestui album.

Fanii trupei vor putea urmări interviul și dezvăluirile legate de album pe YouTube pe 6 septembrie, într-un livestream programat la ora locală 14:30.

The Rolling Stones, formația legendă formată la începutul anilor 1960, continuă să cucerească publicul în ciuda trecerii timpului. În 2022, au celebrat 60 de ani de activitate cu un turneu european. În acest context, trupa și-a adus un omagiu bateristului său, Charlie Watts, care a decedat în 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare