Maria Precup

TURISM ADMINISTRATIV – Primarul Maria Precup a rezolvat toate problemele Reghinului și face excursii de protocol în Austria și Polonia

DEPLASĂRI EXTERNE. Primarul municipiului Reghin, Maria Precup, a primit acceptul aleșilor locali (în unanimitate, desigur, ca orice primar care controlează 100% forul deliberativ al orașului) pentru efectuarea a două deplasări externe. Excursiile de protocol plătite parțial din bugetul local și parțial din bugetul gazdelor au fost/sunt în Seewalchen (Austria) și Lubaczow (Polonia).

 

Deplasarea în Austria (și banii aferenți acesteia) a fost deja consumată, în perioada 20-21 octombrie, primarul Reghinului participând la evenimentul de importanță covârșitoare pentru dezvoltarea urbei “jubileul de 65 de ani de la înființarea Asociației Sașilor Transilvăneni” din Austria Superioară.

 

Imediat după prima decadă a acestei luni, în perioada 10-12 noiembrie, primarul Maria Precup se va deplasa în Lubaczow (Polonia) pentru celebrarea Zilei Independenței Poloniei. Conform legii, drepturile privind deplasarea şi decontarea cheltuielilor aferente au fost alocate din bugetul local al municipiului Reghin pe anul 2018.

 

Cătălin VISCHI

2 comments
  1. Tocmai asta am făcut, am scris – doar să citiți -, pentru că suntem corecți :): jubileul de 65 de ani de la înființarea Asociației Sașilor Transilvăneni și celebrarea Zilei Independenței Poloniei.

  2. Corect ar fi fost sa scrieti explicit, pentru cele doua deplasari externe al Primariei Reghin, despre ce suma cheltuita este vorba?! Poate imi transmiteti mie raspunsul? Multumesc, V. Cotoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare