Turneul de tenis feminin de la Cluj-Napoca – Transylvania Open, a fost desemnat „Cel mai bun turneu WTA250 al anului”.

SPORT. Transylvania Open, turneul de tenis ajuns la cea de-a 2-a ediție, organizat în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, a fost ales „Cel mai bun turneu WTA250 al anului”, conform voturilor jucătoarelor care au participat.

Transylvania Open este un turneu jucat în interior, pe suprafață hard, cu 32 de jucătoare pe tabloul principal la simplu și 16 perechi la dublu.

Competiția de simplu a fost câștigată de jucătoarea Anna Blinkova, după 6-2, 3-6, 6-2 în finala cu Jasmine Paolini. Premiile totale din 2022 au fost în valoare de 251.750 dolari.

În 2021, ediția inaugurală a fost câștigată de Annet Kontaveit, care a învins-o în finală pe Simona Halep, 6-2, 6-3.

„Transylvania Open a fost un eveniment grozav, cu staff foarte amabil și idei cu adevărat originale, cu scopul ca jucătoarele să se distreze la turneu și în oraș”, a precizat Laura Siegemund, câștigătoare la dublu 2022 alături de Kirsten Flipkens.

Redacția Transylvania Open a transmis: ”Să devenim cel mai bun turneul WTA250 al anului la doar a doua ediție este copleșitor. Este o veste uriașă și înseamnă enorm pentru noi. Vă mulțumim că faceți parte din asta, vă promitem că este doar începutul.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare