TUV Austria preia AXA CERT- firma românească de testare a tâmplăriei termoizolante

PRELUARE. TUV Austria România, subsidiara locală a grupului austriac specializat în servicii de certificare, a preluat compania Axa Cert, care deține un laborator de profil în domeniul tâmplăriei termoizolante în apropiere de București, informează Profit.ro.
Vânzătorii au fost cei doi fondatori ai firmei, antreprenorii Doina și Eduard Mincu.

Tranzacția a vizat un pachet reprezentând 70% din companie. Diferența de 30% a rămas în proprietatea celor doi antreprenori.

Laboratorul AXA CERT din localitatea Moara Vlăsiei din județul Ilfov evaluează în mod științific performanțele produselor furnizorilor de ferestre, uși, pereți cortină și geamuri termoizolante și emite în urma testelor rapoarte de încercare cu determinarea claselor de performanță în care se încadrează produsul testat.

Înființat în anul 2010, a devenit foarte repede cunoscut pe piața furnizorilor de tâmplărie termoizolantă prin profesionalism și performanță, personalul având o experiență în domeniu de peste 20 ani.

Filiala locală a grupului austriac TUV, care are 3.000 de angajați în peste 30 de țări, și-a început activitatea în 2006 și are în prezent birouri în București, Ploiești, Timișoara, Pitești și Craiova.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare