Umanitar. Alergăm pentru fericirea copiilor

UMANITAR. În cadrul unei inițiative a Asociației Ajungem Mari, patru femei și doi bărbați vor alerga la un maraton umanitar. Inițiatorii vor să strângă doar 1000 de euro, bani care se vor duce către un eveniment dedicat copiilor din centrele de plasament. Puteți dona aici, dacă aveți posibilitatea. Fiecare leu contează.

Îndemnul Ajungem Mari

”Suntem: Claudiu Șuteu, Cristina Mototolea, Alina Șandor, Ana Camelia Șos, Mara Nemeș și Călin Ruța și în 24 septembrie ne dorim să fim alături de cei de la Ascotid să facem de 2 ori mai multe fapte bune împreună.

În primul rând, pentru că asta e “misiunea noastră”, alergăm pentru o nouă încercare de a le oferi copiilor din centrele de plasament o super ieșire de mai multe zile.
Apoi, ne dorim ca în ziua concursului să adunăm donații pentru copiii insulino-dependenți și o să avem și o urnă amplasată pentru donații.

Ne dorim mult să reușim să ajutăm cât mai mulți copii să aibă o viață frumoasă, să se dezvolte frumos, să fie sănătoși și fericiți. Fericirea copiilor din centrele de plasament este ceea ce ne motivează să continuăm să facem lucruri bune pentru ei.
Cu ajutorul vostru sperăm să reușim să le organizăm o ieșire memorabilă, despre care să povestească muuult timp de acum încolo.

Împreună putem schimba lumea unui copil”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare