UMFST găzduiește programul „Dezvoltarea fundamentelor unui program in silico de descoperire a medicamentelor în stadii incipiente”

PROGRAM. UMFST G.E. Palade Târgu Mureș organizează, în perioada 11-29 noiembrie 2023, programul „Dezvoltarea fundamentelor unui program in silico de descoperire a medicamentelor în stadii incipiente” care constă într-o serie de cursuri și workshop-uri dedicate cadrelor didactice și doctoranzilor interesaţi de cercetare ȋn domeniul moleculelor terapeutice.
Programul va avea loc la Centrul Avansat de Cercetări Medicale și Farmaceutice din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, iar cursurile și workshop-urile vor fi susținute de Dr. Mihai Burai-Pătraşcu, cercetător senior la Molecular Forecaster Inc din Montreal, Canada.
Programul este organizat în cadrul proiectului UEFISCDI PNCDI IV Programul 5.2 – Resurse Umane, Subprogramul 5.2.2 – Mobilități Proiecte de mobilitate pentru tineri cercetători din diaspora PN-IV-P2-2.2-MCT-2023-0003. Responsabil proiect: Biolog Dr. Doina Ramona Manu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare