UMFST G.E. Palade Târgu Mureș promovează oferta educațională la Târgul Universităților din România

UMFST G.E. Palade Târgu Mureș a fost reprezentată de Asociația Studenților Basarabeni din Mureș la Târgul Universităților din România, un eveniment cu tradiție care s-a desfășurat în perioada 4 – 7 iulie 2024, în Chișinău, Ungheni, Bălți și Cahul.
Evenimentul, aflat la cea de-a XIII-a ediție, a fost organizat de Federația Tinerilor Basarabeni și în cadrul acestuia, absolvenții de liceu au aflat de la voluntari informații despre procesul de admitere, oferta educațională pentru anul universitar 2024-2025 și toate facilitățile oferite de UMFST G.E. Palade Târgu Mureș.
Ministerul Educației a alocat Universității un număr de 40 locuri/granturi de studii finanțate de la bugetul de stat pentru studii universitare de licență și studii de an pregătitor, pentru românii de pretutindeni, astfel: 30 locuri fără plata taxelor de școlarizare (cu bursă) și 10 locuri fără plata taxelor de școlarizare (fără bursă).
Înscrierile online au loc până mâine, 10 iulie 2024. Evaluarea rezultatelor se va face în perioada 11-19 iulie 2024, iar rezultatele se vor afișa în data de 22 iulie 2024.
Informații suplimentare se pot obține accesând: https://adminfo.umfst.ro/cetateni-straini-si-romani-de…/.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare