UN MECI CÂT O PROMOVARE – Unirea Ungheni joacă cu Măgura Cisnădie meciul decisiv pentru promovarea în Liga a III-a

0
502

FOTBAL. Duminică, 9 august, de la ora 17.30, pe Stadionul Tineretului din Brașov (teren neutru) are loc partida decisivă pentru promovarea în Liga a III-a dintre campioana județeană din Mureș și cea din Sibiu, CS Unirea Ungheni 2018 – CS Măgura Cisnădie.

 

În primele două partide ale turneului de baraj pentru desemnarea echipei care va promova în Liga a III-a (desfășurat la Brașov), ambele echipe au dispus de campioana județeană din Covasna, ACS Sepsi OSK II Sfântu Gheorghe (echipa a doua a divizionarei din Liga Națională).

 

Echipa mureșeană a trecut, în 1 august, cu 2-0 (0-0) de covăsneni (goluri David Potor și Sebastian Iusan), iar Măgura Cisnădie a învins a doua echipă a lui Sepsi OSK, în 5 august, cu un categoric 4-0 (2-0), prin golurile lui Stoia, Bărbuleț, Armenean și Dragomir, într-un meci pe care l-au controlat în totalitate.

 

Meciul de duminică, ultimul al turneului de baraj, este decisiv pentru promovarea în Liga a III-a, acolo unde mureșenii au în acest moment o singură echipă, Avântul Reghin. Ediția 2020-2021 a Ligii a III-a începe în 29 august și, conform ultimelor decizii ale Comitetul Executiv FRF, are următoarele modificări tehnice: sunt permise 5 schimbări, iar echipele sunt obligate să aibă în teren pe toată durata meciurilor doi jucători români sub 20 de ani și un jucător român sub 21 de ani.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ