UN MECI CÂT O PROMOVARE – Unirea Ungheni joacă cu Măgura Cisnădie meciul decisiv pentru promovarea în Liga a III-a

0
338

FOTBAL. Duminică, 9 august, de la ora 17.30, pe Stadionul Tineretului din Brașov (teren neutru) are loc partida decisivă pentru promovarea în Liga a III-a dintre campioana județeană din Mureș și cea din Sibiu, CS Unirea Ungheni 2018 – CS Măgura Cisnădie.

 

În primele două partide ale turneului de baraj pentru desemnarea echipei care va promova în Liga a III-a (desfășurat la Brașov), ambele echipe au dispus de campioana județeană din Covasna, ACS Sepsi OSK II Sfântu Gheorghe (echipa a doua a divizionarei din Liga Națională).

 

Echipa mureșeană a trecut, în 1 august, cu 2-0 (0-0) de covăsneni (goluri David Potor și Sebastian Iusan), iar Măgura Cisnădie a învins a doua echipă a lui Sepsi OSK, în 5 august, cu un categoric 4-0 (2-0), prin golurile lui Stoia, Bărbuleț, Armenean și Dragomir, într-un meci pe care l-au controlat în totalitate.

 

Meciul de duminică, ultimul al turneului de baraj, este decisiv pentru promovarea în Liga a III-a, acolo unde mureșenii au în acest moment o singură echipă, Avântul Reghin. Ediția 2020-2021 a Ligii a III-a începe în 29 august și, conform ultimelor decizii ale Comitetul Executiv FRF, are următoarele modificări tehnice: sunt permise 5 schimbări, iar echipele sunt obligate să aibă în teren pe toată durata meciurilor doi jucători români sub 20 de ani și un jucător român sub 21 de ani.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here