Un nou paradis acvatic în județul Bihor: Aquaparkul Venus din Băile 1 Mai

RELAXARE. În județul Bihor, o nouă atracție a fost inaugurată pentru turiștii dornici de distracție acvatică. Aquaparkul Venus din Băile 1 Mai, Sânmartin, a fost redeschis în luna august a anului trecut, însă a fost deschis publicului doar pentru o lună. Acest paradis acvatic modern, care se întinde pe o suprafață de 4,3 hectare, dispune de facilități de top și promite experiențe de neuitat pentru vizitatori.

Transformarea emblematicului Ștrand Venus
Aquaparkul Venus este, în fapt, fostul ștrand Venus, un loc de renume în Băile 1 Mai, cu o tradiție de peste 40 de ani. După șase ani de pauză, ștrandul a fost transformat complet de către societatea care îl administrează, SC Turism Felix. Investițiile au transformat vechiul ștrand într-un aquapark modern, în care tradiția și inovația se împletesc armonios.

Facilități de ultimă generație
Aquaparkul Venus oferă o gamă variată de facilități, menite să asigure distracție pentru întreaga familie. Printre acestea se numără:

Șase piscine cu apă termală: Oferă o experiență relaxantă și terapeutică, beneficiind de calitățile apei termale.
Două bazine speciale pentru copii: Gândite pentru siguranța și distracția celor mici.
Un bazin cu jacuzzi: Perfect pentru relaxare și destindere.
Un bazin de înot: Potrivit pentru cei care doresc să își mențină forma fizică.
Tobogan cu patru piste: Cu diferite grade de dificultate, oferind senzații tari pentru aventurieri.
Atracții și tobogane inovatoare: Proiectate pentru a aduce un plus de adrenalină și distracție.

În plus, aquaparkul oferă activități speciale precum aquazumba și petreceri cu spumă, asigurând astfel o experiență variată și dinamică pentru toate vârstele.

Facilități de servire a mesei și capacitate de vizitatori
Aquaparkul Venus a îmbunătățit și opțiunile de servire a mesei, oferind diverse locuri unde vizitatorii pot savura gustări și băuturi. Capacitatea parcului este impresionantă, putând găzdui simultan până la 2.000 de vizitatori. Prețul unui bilet de intrare este de 50 de lei pentru adulți și 25 de lei pentru copii, oferind acces la toate facilitățile parcului.

Planuri de extindere și modernizare
SC Turism Felix, societatea care administrează Aquaparkul Venus, are planuri ambițioase pentru viitor. Printre acestea se numără extinderea perioadei de utilizare a parcului acvatic în sezonul rece. Acest lucru va fi posibil prin construirea unei zone acoperite, care va permite funcționarea parcului pe tot parcursul anului.

„Pentru a reduce timpul de așteptare la intrare și pentru o fluidizare mai bună ne-am gândit să introducem și vânzarea de bilete online și accesul pe bază de brățară, la fel ca la Aquaparkul Nymphaea din Oradea”, a declarat Răzvan Pîrjol, noul CEO al SC Turism Felix.

Concluzie
Aquaparkul Venus din Băile 1 Mai reprezintă o destinație de top pentru iubitorii de distracție acvatică din județul Bihor și nu numai. Cu facilități moderne, atracții variate și planuri ambițioase de extindere, Aquaparkul Venus promite să devină un punct de referință pentru turismul din România, oferind vizitatorilor experiențe memorabile pe tot parcursul anului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare