Un start-up românesc schimbă regulile în social media: aplicația TOKHIT

TEHNOLOGIE. Startup-ul românesc TOKHIT fondat anul trecut , este prima rețea socială bazată pe blockchain, gamification și NFT-uri. TOKHIT a atras deja atenția întregii lumi și lansează versiunea Beta a aplicației sale.

Momentan au fost deja deschise vânzările pentru tokeni HITT, utilizabili în aplicație, accesibili la un preț care va crește progresiv, în fiecare săptămână, până în luna decembrie a acestui an. Deci nu mai stați mult pe gânduri pentru achiziția lor!
Versiunea Beta a aplicației TOKHIT a fost lansată anul acesta în vară iar acum poate fi testată de curioșii universului TOKHIT. Accesul se realizează pe bază de invitație, iar persoanele care vor să intre în aplicație trebuie să se înscrie pe lista de așteptare deschisă aici: https://tokhit.com/alpha/join.

În prezent, versiunea este disponibilă pentru utilizatorii de device-uri iOS.
TOHKIT este specială prin libertatea totală de exprimare, recompensele financiare automatizate pentru utilizatori, investiții în creații digitale unice, NFT-uri, absența reclamelor și, în același timp, o nouă infrastructură pentru colaborări creative cu branduri.

În viitor, în aplicație va fi integrat un wallet propriu de stocare a NFT-urilor și tokenilor HITT și orice postare va putea fi transformată într-un NFT, un nou pas către recompensele utilizatorilor.

Totodată TOKHIT pregătește introducerea în aplicație a unei platforme de gaming, care va include mai multe jocuri prin care utilizatorii pot obține recompense crypto, dar și implementarea unui program de staking, care va oferi utilizatorilor posibilitatea să obțină venituri pasive.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare