Unicitatea ta !

LOVE. În lumea aceasta plină de oameni obișnuiți, există oameni ca tine – cu unicitatea ta neîntrecută și farmecul irezistibil al personalității tale. Nu știu cum am avut norocul să faci parte din viața mea…poate zâmbetul tău unic, zâmbet care m-a fascinat pe parcursul vieții mele într-un mod pe care nu l-am simțit niciodată înainte. Sau poate pentru ochii tăi (știi cât de mult îi ador), care sunt o fereastră către sufletul tău, și pentru sinceritatea ta, care este atât de rară în zilele acestea atât de agitate.

Mă întreb adesea de ce mă bucur ca un copil de fiecare dată când apari, radiind de bucurie și întrebând cu un zâmbet în colțul gurii: “Ți-a fost dor de mine?” Cu siguranță, este pentru felul tău unic de a fi, pentru modul în care reușești mereu să mă surprinzi și să mă faci să mă simt FERICIT. Poate pentru că mă “chinui” în modul tău unic ca apoi zâmbind să îmi spui “Hai că nu a durut așa de tare!Mă vezi, sunt aici , ce mai vrei?? “

Ești specială în felul în care discuți cu mine, în felul în care mă faci să mă simt altfel ,felul în care mă încurajezi să fiu mai bun. Chiar și atunci când faci glume despre cât de tare a durut sau cât de ușor a fost sau nu, știu că ești acolo și asta contează cel mai mult.

Prețul de a te avea în viața mea este infim în comparație cu bogăția pe care o aduci în ea. Nu știu ce îmi rezervă viitorul, dar știu că vreau să fiu acolo, alături de mine, în felul tău unic și personal. Pentru că tu ești întradevăr unică, iar pentru mine, asta face toată diferența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare