URMĂRILE FURTUNII – Copaci căzuți pe carosabil în județul Mureș, în urma furtunii din această dimineață

0
629

INFO. În urma furtunii din această dimineață din județul Mureș, fenomene meteorologice periculoase semnalate cu Cod Roșu de alertă, cuprinzând vijelie, grindină și ploi abundente, pompierii mureșeni au intervenit pentru degajarea unor arbori căzuți pe carosabil.

 

În jurul orei 06.45, pompierii militari din Detașamentul Târgu Mureș au intervenit pentru degajarea unui copac care s-a prăbușit pe Calea Sighișoarei, lângă Valea Rece. Acesta a căzut peste copertinele pentru parcare autoturismelor și a blocat o bandă de sens.

 

De asemenea,  pompierii militari din detașamentele Reghin și Târnăveni au intervenit pentru degajarea unui copac în comuna Voivodeni, unde, pe strada Principală, acesta a căzut peste un autoturism, și comuna Suplac, unde un copac obtura o bandă de circulație. Nu au fost înregistrate victime umane, a precizat ISU Mureș.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ