UTILITAR – Reghin a lansat o aplicaţie pentru promovarea turistică şi comunicare directă între localnici şi autoritatea locală

0
203

APLICAȚIE. Primăria Reghin a contactat o firmă (Eventya) pentru a implementa o aplicație (numită City App) menită să ajute la promovarea turistică şi antreprenorială şi la comunicarea directă dintre cetăţeanii urbei şi autoritatea publică locală (Primăria). Reghin devine astfel unul dintre puținele municipii care nu e reședință de județ și care utilizează aplicația firmei care își are sediul în Sibiu.

 

Aplicația Reghin City App (care conţine informaţii pentru localnici şi turişti și care poate fi descărcată gratuit din App Store sau Google Play, funcţionând pe telefoanele mobile cu sisteme iOS şi Android) este deja funcțională, iar firma a anunțat că Reghin utilizează toate modulele aplicației (aceasta a mai fost implementată de firma sibiană și în municipiile reședință de județ Arad, Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Timișoara și Tîrgu Mureș, dar și Mioveni, județul Covasna).

 

Practic, această aplicație prezintă punctele de interes turistic, dar este și una utilitară, pentru că, oferă informații de interes pentru localnici – inclusiv aceștia pot sesiza autorității publice locale (Primăriei) diferite disfuncționalități, utilizatorul primind apoi notificări privind pașii parcurși în rezolvarea sesizării.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ