VACCINAREA – În ultima zi a anului, începe campania de vaccinare anti-COVID-19 și în județul Mureș: vor fi imunizate 105 cadre medicale

0
972

VACCIN ANTI-COVID-19. Joi, 31 decembrie 2020, de la ora 10.00, începe și în județul Mureș campania de vaccinare anti-COVID-19. Primele cadre medicale din județ care se vor imuniza vor fi vaccinate la trei centre de vaccinare, două situate în municipiul Târgu Mureș și unul în municipiul Sighișoara.

 

Cele două centre de vaccinare din Târgu Mureș au fost amenajate la Spitalul Clinic Județean Mureș (situat pe strada Hunedoara nr. 29, în fostul Preventoriu TBC pentru copii) și la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș (situat pe strada Gheorghe Marinescu nr. 50). Centrul de vaccinare din Sighișoara a fost amenajat la Spitalul Municipal (situat pe strada Zaharia Boiu nr. 40).

 

Prima fază a campaniei de vaccinare din județul Mureș se va desfășura în perioada 31 decembrie 2020 – 2 ianuarie 2021 și vor fi vaccinate 105 cadre medicale (prioritare personalul medical din secțiile/compartimentele dedicate COVID-19 și cei cu afecțiuni cronice sau vârstnici), conform managerului Spitalului Municipal Sighișoara, dr. Tanaszi Sarolta.

 

* Foto: 2mnews.ro și Spitalul Municipal Sighișoara

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ