VESTE BUNĂ – Strabag a început lucrările la sectorul de autostradă Târgu Mureș – Ungheni (GALERIE FOTO)

0
6330

AUTOSTRADĂ. Astăzi, 22 iulie 2020, au început lucrările de decopertare la autostrada A3 (Braşov – Târgu Mureş – Cluj – Oradea) pe lotul Târgu Mureş – Ungheni şi a drumului de legătură. Lucrările sunt executate de firma Strabag și în paralel cu lucrările preliminare inițiate astăzi, în zona organizării de şantier, antreprenorul a pregătit utilajele şi a început aprovizionarea cu materiale.

 

Strabag va executa lucrarea care prevede 9,2 kilometri de infrastructură rutieră (respectiv 4,5 kilometri de autostradă pe porțiunea Târgu Mureş – Ungheni și 4,7 kilometri de drum de legătură) în 18 luni, contra unei sume de peste 192 milioane de lei + TVA (cea mai mare parte a finanțării fiind asigurată din fonduri europene nerambursabile). Lucrările vor fi garantate 9 ani.

 

 

Pe sectorul de autostradă Târgu Mureș – Ungheni este prevăzută construcția a trei poduri şi pasaje pe drumuri de legătură, şase poduri şi pasaje pe autostradă şi două noduri rutiere pentru conectarea autostrăzii la reţeaua de drumuri existentă, a subliniat conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here