Vești bune pentru cinefili: filmul „Liceenii” revine în curând. Cine sunt actorii care vor interpreta rolurile principale în noua serie?

CINEMAGIA. Vești bune pentru cinefili: filmul „Liceenii” revine. În noua serie a filmului vor juca copiii lui Ştefan Bănică Jr., băiatul lui Mihai Constantin dar şi nepotul lui Nicolae Corjos, regretatul regizor al filmului.
 
Irina Margareta Nistor a facut anunţul in 21 octombrie 2022, la Radio România București FM: „Vestea bună este că va apărea o nouă serie a filmului Liceenii. Cu aceleași persoane, cu băiatul lui Mihai, cu băiatul și fata lui Ștefan Bănică Jr. și cu nepotul lui Corjos, care este muzician și foarte frumos. Încă nu știu cine va fi regizorul. ”
 
Filmul „Liceenii”, apărut în anul 1986, a fost printre cele mai apreciate filme din istoria cinematografiei românești, aflându-se pe locul 25 în topul celor mai vizionate filme românești din toate timpurile.
 
Rolurile principale au fost interpretate atunci de actorii Ștefan Bănică junior, Mihai Constantin, Oana Sîrbu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu-Botez și Cesonia Postelnicu.
 
Deoarece filmul a avut parte de un mare succes la public, cuplul George Șovu – Nicolae Corjos (scenarist – regizor) au realizat o mică serie de filme cunoscută ca seria „Liceenii”:
•Declarație de dragoste (1985)
•Liceenii (1986)
•Extemporal la dirigenție (1988)
•Liceenii Rock’n’Roll (1991)
•Liceenii în alertă (1993)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare