Vibrație, calitate, prosperitate: Târgu Mureș – orașul în topul City Index 2024! / Vibráció, minőség, jólét: Marosvásárhelyt a legjobb romániai városok közé sorolta a 2024-es City Index!

TÂRGU MUREȘ. Considerat unul dintre cele mai frumoase orașe de vizitat, Târgu Mureș devine tot mai atractiv pentru rezidenți de toate vârstele.
Orașul din inima Transilvaniei a urcat pe locul 8 în clasamentul național al municipiilor, conform raportului City Index 2024, care a evaluat performanțele din 2022-2023 pe baza datelor statistice și a feedback-ului rezidenților și turiștilor. Cu un punctaj de 47.7, Târgu Mureș excelează la cei 51 de indicatori care reflectă diverse aspecte ale performanței urbane grupați în trei componente principale: Calitate, Prosperitate și Vibrație.
Metodologia complexă a acestui studiu a combinat date statistice oficiale cu feedback-ul calitativ al rezidenților dar și al vizitatorilor, luând în considerare aspecte esențiale precum asistența medicală, infrastructura, cultura, divertisment și timp liber și educație. https://www.iov.ro/…/06/City-Index-2024-by-IOV_digital.pdf

MAROSVÁSÁRHELY. Az egyik legszebb városnak tartják Marosvásárhelyt, amely egyre vonzóbbá válik minden korosztály számára.
Az Erdély szívében fekvő város a 8. helyre lépett előre a városok országos rangsorában, derül ki a City Index 2024 jelentésből, amely a statisztikai adatok, valamint a lakosok és turisták visszajelzései alapján értékelte a 2022-2023-as évek teljesítményét. 47,7-es pontszámmal Marosvásárhely kiemelkedik a városi teljesítmény különböző aspektusait tükröző 51 mutatóban, amelyek három fő szempontra vannak leosztva: minőség, jólét és pezsgés.
A tanulmány összetett módszertana a hivatalos statisztikai adatokat a lakosok és a látogatók minőségi visszajelzéseivel ötvözte, figyelembe véve olyan kulcsfontosságú szempontokat, mint az egészségügy, az infrastruktúra, a kultúra, a szórakozás és szabadidő, valamint az oktatás. https://www.iov.ro/…/06/City-Index-2024-by-IOV_digital.pdf
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare