Vicepreședintele Consiliului Județean Mureș este FORȚA DREPTEI și te cheamă la vot!

ELECTORAL. ”În data de 9 iunie, mureșenii pot alege calea modernizării, calea progresului, prin alegerea candidaților din partea Alianței Dreapta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI! Alege să fii #prezent! Votează înțelept!”, transmite Ovidiu Georgescu, actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, membru în Forța Dreptei Mureș și candidat pe lista de consilieri județeni propuși de Alianța Dreapta Unită.

Știați că Georgescu Ovidiu, vicepreședintele Consiliului Județean Mureș, este membru Forța Dreptei Mureș? Cu o experiență vastă în domeniul energiei și o implicare activă în viața politică a județului, Ovidiu Georgescu este un lider dedicat care își folosește cunoștințele și abilitățile pentru a aduce beneficii semnificative comunității mureșene.

Experiența în Domeniul Energetic

Primul său loc de muncă a fost la IPL Reghin, undeva prin 1983, dar de atunci, Ovidiu Georgescu a cumulat o experiență impresionantă în sectorul energetic, care acum depășește 41 de ani. Această experiență include:

  • Proiecte majore de infrastructură energetică: Participarea și coordonarea unor proiecte complexe de infrastructură energetică, care au contribuit la modernizarea și eficientizarea rețelelor energetice din România.
  • Politici energetice durabile: Dezvoltarea și implementarea de strategii și politici menite să promoveze utilizarea energiei regenerabile și să reducă dependența de resursele fosile.
  • Inovație și tehnologie: Promovarea inovațiilor tehnologice în sectorul energetic, inclusiv implementarea soluțiilor inteligente și a tehnologiilor verzi.

Rolul de Vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș

În calitate de vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, Ovidiu Georgescu își folosește expertiza pentru a promova proiecte și inițiative care să contribuie la dezvoltarea județului. Bineînțeles în limita competențelor și sarcinilor arogate. Printre realizările sale notabile se numără:

  • Investiții în infrastructura energetică locală: Susținerea și coordonarea investițiilor în modernizarea infrastructurii energetice a județului Mureș, asigurând astfel un serviciu energetic fiabil și eficient pentru toți locuitorii.
  • Proiecte de energie regenerabilă: Promovarea și implementarea proiectelor de energie regenerabilă, cum ar fi parcurile solare și eoliene, care nu numai că contribuie la protejarea mediului, dar și la crearea de noi locuri de muncă.
  • Eficiența energetică: Implementarea unor programe de eficientizare energetică în clădirile publice și private, reducând astfel costurile și impactul asupra mediului.

Beneficiile pentru Mureșeni

Datorită eforturilor și dedicării lui Ovidiu Georgescu, locuitorii județului Mureș beneficiază de:

  • Securitate energetică sporită: Prin modernizarea rețelelor și infrastructurilor energetice, mureșenii se bucură de un acces constant și sigur la energie electrică.
  • Costuri reduse: Inițiativele de eficiență energetică și utilizarea surselor regenerabile contribuie la reducerea facturilor la energie pentru consumatori.
  • Mediu mai curat: Proiectele de energie verde și măsurile de reducere a emisiilor contribuie la protejarea mediului și la îmbunătățirea calității vieții.

Viitorul Politic

În 9 iunie, ing. Ovidiu Georgescu, candidează pentru un nou mandat de Consilier în Consiliul Județean Mureș, din partea Alianței Dreapta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI! Pentru că dorește să împărtășească experiența sa, cu colegii de pe lista de consiliul județean, colegii din Forța Dreptei Mureș, noua clasă politică! Ovidiu Georgescu își propune să continue munca sa dedicată, aducând și mai multe beneficii județului Mureș și consolidând progresul deja realizat.

Votează Alianța Dreapta Unită pe buletinele de vot ale consiliului județean! Votează Alianța Dreapta Unită de jos până sus: consiliul local Reghin, primăria Reghin, consiliul județean Mureș, Președinte Consiliul Județean și Parlamentul European.

Ovidiu Georgescu reprezintă un model de leadership eficient și vizionar, care prin experiența sa în domeniul energetic și prin funcția sa de vicepreședinte al Consiliului Județean Mureș, contribuie semnificativ la dezvoltarea județului. Mureșenii beneficiază direct de eforturile sale, având acces la servicii energetice moderne, eficiente și sustenabile, care le îmbunătățesc calitatea vieții și le asigură un viitor mai prosper.” Declară Farcaș Mihai-Dan, președintele Forța Dreptei Mureș.

 

#prezent #consiliuljudețeanmureș #primăriareghin #consiliullocalreghin #ForțaDreptei #AlianțaDreaptaUnită

.

.

.

Material comandat de Forța Dreptei Mureș (Alianța Dreapta Unită USR-PMP-FORȚA DREPTEI)
Cod mandatar financiar: 21240063
Executat de:  Asociația “Românii Uniți Acasă - RUA”-Msnews.ro
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare