VICTORIE – ACS Târgu Mureş 1898 a surclasat CSM Codlea în primul meci al grupelor fazei regionale a Cupei României

CUPA ROMÂNIEI. Miercuri, 6 iulie 2022, la Baza sportivă a Academiei de Sport Mureşul din Târgu Mureș (din Complexul Weekend), în meci contând pentru faza regională a grupelor Cupei României, ACS Târgu Mureş 1898 – Marosvásárhelyi SE 1898 (câștigătoarea fazei județene din Mureș) a câștigat categoric, cu 7-1 (6-0), partida cu ACSM Codlea (câșigătoarea fazei județene din Brașov).

 

Adversarii târgumureșenilor, echipă de Liga a IV-a, care a ratat barajul de promovare în Liga a III-a – cu echipa a doua Concordiei Chiajna (care a câștigat cu același scor, 3-1, în ambele manșe) -, au fost copleșiți încă de la debul partidei arbitrate la centru de Sorin Vădana din Cluj-Napoca, diferența de valoare dintre cele două echipe concretizându-se în 6 goluri marcate de gazde în primele 45 de minute.

 

Intrați cu o diferență confortabilă în repriza a doua (6-0), gazdele au oprit motoarele în vederea conservării forțelor pentru următoarea partidă din Grupă, în 9 iulie, în deplasare, cu AFC Inter Stars Sibiu 2020, pentru că doar locul 1 al Grupei asigură continuitate în competiție, respectiv accederea în finala regională (de unde se vor califica doar 7 echipe și unde târgumureșenii, dacă se califică, vor înfrunta câștigătoarea meciului CS Universitatea din Alba Iulia – CS Gheorgheni, care va fi cunoscută tot în 9 iulie).

 

Golurile târgumureșenilor au fost marcate de Moldován Tamás (3 goluri), Dudás Levente, Victor Caliani (ex-Unirea Ungheni), Szilágyi Loránd și Fehér Szilárd. Golul de onoare al codlenilor a fost marcat de Cristian Stan, în repriza a doua.

 

* Foto generică: @ ACS Târgu Mureş 1898 – Marosvásárhelyi SE 1898

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare