VICTORIE – Pentru Avântul Reghin seceta s-a încheiat: prima victorie după 7 luni, acasă, cu clujenii de la Sănătatea

PLAY-OUT – LIGA A III-A. Vineri, 8 aprilie 2022, pe Stadionul Avântul din Reghin, în meci contând pentru etapa a 2-a a play-out-ului Seriei a 9-a (competiție care stabilește cele două echipe care vor retrograda în Liga a IV-a), Avântul Reghin a câștigat, cu 2-1 (1-1), partida cu CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca.

 

Pentru Avântul aceasta este prima victorie într-un meci oficial obținută în acest an, după o perioadă de 7 luni. Ultima victorie a reghinenilor a fost obținută în 10 septembrie 2021, în etapa a 3-a a sezonului regular (început la parametri maximi de Avântul, cu 3 victorii în primele 3 etape) – CSM Avântul Reghin – ACS Sticla Arieşul Turda: 1-0.

 

Ultimul rezultat (relativ) pozitiv al echipei Avântul Reghin data din 19 martie 2022, din etapa a 17-a a sezonului regular, când au încheiat la egalitate, 3-3, în deplasare, meciul cu oaspeții de acum (CS Sănătatea Servicii Publice Cluj-Napoca).

 

Antrenorul Vilmos Stoica a început partida cu următorul 11: Bucin – Bugnar, Suciu, Sergiu Chirilă, Nimrod – Vrabie, Luca, Harko – Pop, Murar, Cristian Chirilă.

 

Meciul, arbitrat de o brigadă din Zalău cu Răzvan Lădar la centru, a distanțat la 3 puncte, pentru moment, Avântul de retrogradantul loc 5 al play-out-ului (însă Sticla Arieșul Turda joacă sâmbătă, pe terenul ultimei clasate și condamnate deja la retrogradare, AFC Unirea 1924 Alba Iulia).

 

Nici acest meci nu a început sub auspicii pozitive pentru reghineni, care s-au văzut conduși de oaspeți, pentru care a marcat Zărnescu (min. 34). Gazdele au revenit în joc repede și au reușit egalare după doar 4 minute, prin Harko Karoly (pe contratac, lob peste portarul oaspeților, mult ieșit din poartă), scor cu care s-a intrat la cabine. La revenirea pe teren, la jumătatea reprizei a doua, Avântul a reușit să preia conducerea prin golul lui Bugnar (șut din careu, în urma unei centrări a lui Murar), cel care avea să fie și al victoriei. Avântul Reghin – Sănătatea Cluj: 2-1 (1-1), au marcat Harko Karoly (min. 38), Cătălin Bugnar (min. 66) / Bogdan Zărnescu (min. 34).

 

În etapa a 3-a a play-out-ului, Avântul Reghin joacă în 16 aprilie, în deplasare, cu Sticla Arieșul Turda.

 

Andrei TUDORAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare