VIDEO – Acțiunea ALDE Mureș de a da înghețată moca copiilor a ajuns la Parchet: liberalii au depus plângere penală pentru mită electorală

0
559

ÎNGHEȚATA PENALĂ. Ervin Molnar, președintele PNL Târgu Mureș, a precizat că a depus duminică, 21 aprilie 2019, “o plângere penală împotriva făptuitorului ALDE Mureș, pentru comiterea faptei prevăzută şi pedepsită de art. 386, Cod Penal, privind coruperea alegătorilor.”

 

 

Liderul liberalilor târgumureșeni speră ca organele abilitate să ancheteze cu celeritate sezizarea depusă și crede că este regretabil că, aflați la cârma țării și a Târgu Mureșului, singura ofertă a celor de la ALDE pentru cetățeni este o înghețată: “rămâne umilința la care condamnă orașul, pe care târgumureșenii nu mai sunt dispuși să o accepte”.

 

Vali STOICAATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ