VIDEO. Un zilier a câștigat la păcănele peste 20.000 de euro, dar firma refuză să-i achite

EXCLUSIV. În luna mai, în doar 12 minute, un muncitor cu ziua a reușit să obțină marele pot la păcănele în valoare de 105.000 de lei, mai exact 21.256 de euro. Inspirat, zilierul s-a filmat încurajând oamenii să joace, dar nu a văzut niciun leu din toată suma. Firma care deține aparatul îl ține de atunci în suspans, ba chiar i-a făcut plângere penală. Norocul lui a fost că s-a gândit să posteze CLIPUL imediat după ce a văzut jack potul și are dovada.

”Nu mă stresez pentru bani dar mă lupt cu ei oricât să-mi dea norocul”

”Pot vorbi domnește, dar și țărănește, dar cu oamenii ăștia nu te poți înțelege”, ne-a spus Marcel Zahan, un zilier din comuna Miheșu de Câmpie, județul Mureș. A încercat să încaseze banii, dar nu îi mai răspundea nimeni la telefon din partea firmei care avea aparatele montate la barul sătesc. Și așa s-a trezit omul obligat să angajeze un avocat, dar ne-a mărturisit că nu se stresează, ci se luptă cu ei oricât de mult ar dura.

Într-o lungă plângere penală către Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, prin avocatul său, Paula-Maria Bretfelean, Zahan a explicat cum a câștigat și cum a rămas cu buza umflată, iar acum acuză compania din Cluj de înșelăciune.

”Ȋn data de 02.05.2022, subsemnatul, venind de la locul de muncă, am intrat în incinta localului (bar) al societății EMIDORCAS S.R.L., local situat în Com. Miheșu de Câmpie. Ȋn incinta localului, erau amplasate mai multe aparate slot-machine la care obișnuiam să joc, dar nu mai mult de 100 lei. Aparatele erau închiriate de către societatea EMIDORCAS S.R.L., de la societatea BLACK STAR SLOTS S.R.L. cu sediul în Loc. Cluj-Napoca, str. Iacob Bologa 1 A, ap. 3, jud. Cluj.

Astfel, subsemnatul am introdus suma de 100 lei iar după aproximativ 12 minute , am reușit să înmulțesc creditul de peste 1000 ori, câștigând astfel suma de 105.008,30 lei. Au fost de faţă la momentul realizării câştigului, numitul Cassoni Rareş şi Dolos Claudiu.  Subsemnatul am efectuat fotografii la ecranul aparatului şi au existat înregistrări video şi audio care suprind momentul câștigului și bucuria mea nemărginită.

Urmare a acestui moment, m-am adresat vânzătoarei şi am întrebat-o cum pot intra în posesia câştigului. Aceasta a sunat reprezentanții societăţii BLACK STAR SLOTS S.R.L., proprietarii aparatului, i-au învederat câștigul realizat şi a spus că este în regulă şi a închis. Ulterior acestui moment, încăperea cu aparatele a fost închisă şi nu a mai putut juca nimeni.

După aproximativ 3 zile de la realizarea câştigului, subsemnatul, m-am prezentat la biroul teritorial al  ONJN din Bistriţa-Năsăud, şi le-am explicat toată starea de fapt, suma câștigată, i-am întrebat care este procedura însă am fost ignorat în mod absolut.

După aproximativ 3 zile de la data câştigului, proprietarii aparatului slot-machine la care subsemnatul am realizat câştigul, au venit în Sat Miheşu de Câmpie să ridice aparatul şi a fost încheiat un Proces-verbal în acest sens cu locatarii EMIDORCAS S.R.L. Din cele relatate de către reprezentantul EMIDORCAS S.R.L., societatea unde erau amplasate aparatele, la momentul încheierii Procesului-verbal nu au existat urme de alterare sau de vreo pretinsă fraudare a aparatului astfel că aparatul a fost ridicat cu sigiliul intact. In mod evident, dacă exista cea mai mică suspiciune de fraudare sau de săvârşire a vreunei infracţiuni, ar fi fost sesizate organele de poliție pentru a se prezenta la faţa locului respectiv reprezentanţi ai O.N.J.N.

Mai mult, în niciun moment, în termenul legal, reprezentanţii societăţii BLACK STAR SLOTS S.R.L. nu au solicitat vreo înregistrare video-audio din încăperea în care erau amplasate aparatele. După data de 05.05.2022, data câştigului, administratorul societăţii BLACK STAR SLOTS S.R.L. nu a mai răspuns la telefon”, a mai scris Marcel Zahan.

Patronii din Cluj sunt de negăsit

În paralel, avocata Bretfelean a solicitat rezolvarea situației și Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc, dar din iulie până acum a primit un singur mesaj că se va ocupa cineva. Încă așteaptă. În acest timp, firma Black Star Slots a depus plângere penală pentru că muncitorul ar fi fraudat aparatul. O dovadă din partea companiei ar fi că nu există înregistrări video din bar, ”lucru de care mie nu-mi pasă, că nu-i datoria mea să montez camere de filmat”, a replicat Zahan.

Am încercat numerele de telefon disponibile, dar patronii companiei din Cluj n-au răspuns, pentru a afla partea lor de poveste.  Niri Andrei Calin și Pop Razvan Ioan sunt de negăsit, cu toate că în trei ani firma a sărit la cifra de afaceri de la 4.6 milioane la 16.1 milioane de lei, cu puncte de lucru în nouă județe. Am discutat și cu patronul barului din Miheșu de Câmpie și acesta ne-a confirmat că aparatul a fost mutat, dar era sigilat și n-a umblat nimeni la el.

”Mă judec cu ei oricât, pentru că e norocul meu și trebuie să plătească. Doar că nu doar cât am câștigat, ci și dobânda, plus despăgubiri morale. Cum să mă acuze pe mine de fraudă, fără nicio dovadă?”, ne-a mai spus muncitorul Marcel Zahan.

Vom reveni dacă oficiul va decide în acest caz și dacă reușim să descoperim unde au dispărut patronii aparatelor care dau uneori și jack potul, nu doar încasează.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare