”VIENNA MAGIC – CHRISTMAS EDITION” cu Johann Strauss Ensemble la Târgu-Mureș

EVENIMENT. Să celebrăm sărbătorile de iarnă pe ritmurile fermecătoare ale muzicii clasice vieneze.
Îndrăgita orchestră Johann Strauss Ensemble, condusă de Russel McGregor, nu își va dezamăgi publicul nici în acest an și va reveni în țara noastră, pentru al 12-lea an consecutiv, în cadrul unui amplu turneu național.
 
Sub titulatura ”VIENNA MAGIC – CHRISTMAS EDITION”, turneul charismaticilor muzicieni austrieci, va străbate numeroase orașe din țara noastră, întocmai ca îndrăgitul compozitor Johann Strauss, împreună cu a sa orchestră, în iarna anului 1847.
 
Turneul național începe pe 12 decembrie la BRASOV la TEATRUL SICA ALEXANDRESCU, străbate apoi drumul pînă la ARAD unde în 13 decembrie putem asculta orchestra la FILARMONICA DE STAT ARAD, în 14 decembrie CRACIUNUL VIENEZ ajunge la TIMIȘOARA LA FILARMONICA BANATUL, pe 15 decembrie ajunge la CLUJ –NAPOCA la CINEMA FLORIN PIERSIC, În 16 decembrie vor fi la SIBIU, unde gazda le va fi TEATRUL ION BESOIU, în 17 decembrie la TÂRGU–MUREȘ la PALATUL CULTURII, în 19 decembrie la RÂMNICU VÂLCEA la FILARMONICA ION DUMITRESCU și apoi la Buzău, Craiova și se încheie în 22 decembrie în BUCUREȘTI la SALA PALATULUI.
 
Muzicienii din Johann Strauss Ensemble sunt încântați să revină într-un turneu de excepție, spunând că „de fiecare dată descoperim ceva nou în această țară frumoasă. Abia așteptăm să ne reîntoarcem și să mai trăim un capitol din viața orchestrei noastre împreună cu minunatul public român.”
Având în vedere faptul că spectacolele orchestrei Johann Strauss Ensemble, în România, se joacă de fiecare dată cu casa închisă, biletele au fost puse în vânzare din timp.

Pentru detalii și bilete accesați www.bilete.ro/craciun-vienez/ și pagina de facebook a evenimentului de la Târgu-Mureș.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare