Vintage Bazar Mureș – un festival al creativității și reîmprospătării lșa Uzina Foto

EVENIMENT. Dacă ești pasionat de vintage și dorești să aduci un suflu nou lucrurilor pe care le iubești, atunci Vintage Bazar Mureș este locul perfect pentru tine! Între 17 și 19 mai, te invităm să te alături nouă la Uzina Foto la acest eveniment captivant, unde vei găsi o gamă variată de activități și surprize.

Unul dintre punctele de atracție ale bazarului este Atelierul Repair, unde poți aduce jucării, încălțăminte sau haine pe care vrei să le recondiționezi. Fie că vrei să le oferi o a doua viață sau să le aduci la nivelul lor inițial de frumusețe, experții noștri te vor ajuta să le readuci la viață. Așadar, adu-ți obiectele preferate și lasă-ne să le transformăm în lucruri noi!

În plus, surprizele se țin lanț pe tot parcursul weekendului, așa că ai parte de distracție și inspirație în fiecare zi. Indiferent dacă vrei să participi la ateliere de creație, să descoperi comori vintage sau să te bucuri de atmosfera plină de energie a târgului, vei găsi mereu ceva captivant de făcut.

Deci nu rata șansa de a-ți exprima creativitatea și de a descoperi lucruri noi și interesante la Vintage Bazar Mureș! Te așteptăm cu brațele deschise să te alături comunității noastre de iubitori de vintage și de frumos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare