VIOLENȚĂ ÎN PĂDURE – Șeful de canton și șeful de district al unei subunități a Direcției Silvice Mureș l-au bătut cu violență pe cel venit să-i controleze

CONTROL SILVIC. Directorul general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, a anunțat că în urma unui control de respectarea regulilor silvice la un canton aparținând de Direcția Silvică Mureș, efectuat de către un inginer al Romsilva, în urma căruia acesta a constat nereguli în exploatarea și gestionarea masei lemnoase, pădurarul titular de canton și șeful de district silvic din subunitatea silvică controlată au încercat să deturneze actul de control prin metode ilegale. Întrucât nu au reușit să-l convingă pe inginerul Romsilva, au recurs la cea mai reprobabilă metodă: cea a violenței fizice. Adică, l-au bătut.

 

Gheorghe Mihăilescu, director general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, califică inacceptabil comportamentul salariaților, în contradicție totală cu statutul personalului silvic, și a cerut de îndată declanșarea procedurilor de cercetare administrativă prealabilă și de sesizarea consiliului de disciplină și a organele de cercetare judiciară.

 

Vom reveni cu toate informațiile publice privind desfășurarea acestei anchete și a măsurilor aplicate în acest caz.

 

Vali STOICA

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare