FOTBAL – Avântul Reghin, prima victorie și rămâne neînvinsă în actuala ediție a campionatului

0
286

LIGA A III-A. Avântul Reghin, singura echipă din județul Mureș prezentă în Liga a III-a (restul echipelor din județ activează în ligile IV și V), a obținut prima victorie din actuala ediție a campionatului, acasă, cu Unirea 1924 Alba Iulia. Reghinenii rămân, astfel, neînvinși după primele trei etape, în palmaresul campionatului adunând 5 puncte (o victorie și două rezultate de egalitate).

 

Unirea 1924 Alba Iulia (antrenor Adrian Bicheși) avea un moral bun înaintea partidei, după ce au pierdut la limită, în deplasare, în prima etapă, la Șelimbăr și au câștigat cu un categoric 4-0, acasă, în etapa a II-a, meciul cu bistrițenii de la ACS Unu FC Gloria. Frustrant pentru albaiulieni – mutați în această ediție de campionat din seria a IV-a în seria a V-a: au pierdut din nou la limită, 1-0 (1-0), după ce au ratat o mare ocazie de a înscrie primii, ratând un penalty în minutul 15 al partidei (prin Alex Giurgiu).

 

Avântul, în schimb, la fel de motivat în a se impune pentru prima oară în această ediție a campionatului în fața propriilor suporteri, au înscris unicul gol al partidei în minutul 37, prin fundașul Cristi Merdariu, cu capul, în urma unei lovituri libere executate de Covaciu.

 

Antrenorul Răzvan Dan a început meciul cu următorul 11: Bucin – S. Chirilă, S. Pop, Merdariu, Laczko – P. Luca, A. Luca, Murar, Covaciu, C. Chirilă – Bujor. Etapa următoare, Avântul Reghin joacă în 14 septembrie, în deplasare, cu nou-promovata SCM Zalău.

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ