Vizita Premierului Ciucă la Târgu-Mureș și evenimentele la care a participat

VIZITĂ. “Premierul României, domnul Nicolae Ciucă, a anunțat susținerea fermă a Guvernului pentru construirea noului Institut al Inimii.
Județul Mureș a primit ieri vizita Prim-ministrului României, domnul Nicolae Ciucă, la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare și Transplant Târgu Mureș, însoțit de o delegație formată din reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului.

Premierului i-au fost prezentate detalii despre cel mai important proiect de județ în domeniul sănătății, clasat primul în lista națională a investițiilor în sănătate finanțate prin PNRR.” prefectul județului Mureș, Mara Togănel.

Tot ieri s-au sărbătorit două decenii de activitate a Forțelor pentru Operații Speciale acasă, în locul în care s-a dezvoltat și de unde este condusă această structură de elită a Armatei Române.

“Alături de prim-ministrul României, domnul Nicolae Ciucă și o delegație formată din reprezentanți ai Guvernului și Parlamentului, am salutat militarii români și i-am felicitat pentru modul profesionist în care și-au dus la îndeplinire fiecare misiune.
Principiile Forțelor pentru Operații Speciale sunt legate de calitatea acțiunii și importanța resurselor umane în misiunea de apărare a țării noastre și de a reprezenta România cu mândrie alături de forțele NATO.
Tuturor luptătorilor FOS le urez La Mulți Ani și misiuni de succes din care să se întoarcă mereu cu bine la familiile lor!” , a precizat prefectul județului Mureș, Mara Togănel pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare