Vodafone și Microsoft încheie un parteneriat în România

PARTENERIAT. Vodafone și Microsoft au semnat un memorandum de înțelegere care vizează accelerarea digitalizării sectoarelor public și privat din România.

Potrivit Business Review, cele două companii vor coopera pentru dezvoltarea de programe de digitalizare, cercetare, inovare și responsabilitate socială.

Comentând această evoluție, Achilleas Kanaris, CEO, Vodafone România, a declarat “Digitalizarea este pasul major prin care România poate avansa într-un ritm accelerat. Pentru tot ceea ce ține de digitalizare, de la educație, laboratoare de cercetare și inovare și până la proiecte majore care pot schimba radical infrastructura, contăm pe un partener puternic, Microsoft, pentru a ne însoți în drumul nostru de a aduce tehnologia tot mai aproape de români”.

Bogdan Putinică, director general, Microsoft România, a adăugat: “Microsoft continuă să susțină și să se implice alături de România, guvernul, companiile și oamenii săi în inovațiile digitale, strategia cloud și agenda de competențe tehnologice pentru a accelera transformarea digitală. Parteneriatele puternice bazate pe o misiune comună, cum este colaborarea cu Vodafone România, sunt vitale pentru a contribui la crearea unui impact de durată, pentru a permite atât sectorului privat, cât și celui public să conducă schimbări sistemice și să progreseze către un viitor mai incluziv, mai echitabil și mai sustenabil”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare