VOLEI – Medicina Târgu Mureș, a doua victorie consecutivă din acest sezon al primei divizii

0
111

DIVIZIA A1 – VOLEI FEMININ. Într-un meci extrem de disputat din divizia națională de volei feminin, CSU Medicina CNUE Târgu Mureș a învins aseară, 6 noiembrie, CSO Voluntari 2005, cu 3-2 (25-21, 20-25, 20-25, 25-17, 15-10), după ce a revenit de la 1-2 la seturi.

 

Din echipa antrenată de Pedrag Zucovic, nou-promovată în Divizia A1, cele mai multe puncte le-au reușit Sara Pavlovic (19), Daniela Dzakovic (18) și Paige Alsten (12) și Raisa Laura Ioan (11). De la învinse, a excelat Loredana Filipaș (32 de puncte – cea mai bună jucătoare de pe teren), Edina Selimovic (16) și Aleksandra Cveticanin (11).

 

În meciul condus de arbitrii Andrei Savu & Cristian Șanta, târgumureșencele s-au impus, în special numărului mai mic de datorită erorilor neforțate și al așilor (puncte direct din serviciu), Medicina reușind în acest meci 11.

 

Următorul meci al CSU Medicina Târgu Mureș, ultimul din acest al doilea mini-turneu, are loc duminică, 8 noiembrie, cu Dinamo București. CSU Medicina Târgu Mureș este în acest moment pe locul 6 din 12 echipe (cu mențiunea că nu toate echipele au câte 3 meciuri disputate), cu 5 puncte (adunate din două victorii – 3-1 cu CS Medgidia și 3-2 cu CSO Voluntari – și o înfrângere – 1-3 cu CS Știința Bacău).

 

Andrei TUDORANATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ