VOLUNTARIAT – Salariații Administrației Bazinale de Apă Mureș vor ecologiza voluntar malurile apelor din bazinul hidrografic al râului Mureș

1
81

LETS DO IT, ROMÂNIA! Administrația Bazinală de Apă Mureș, prin Sistemele de Gospodărire a Apelor, participă la „Ziua de curățenie națională”, acțiune organizată de Asociația Let’s Do It, România!, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor.

 

Și salariații Administrației Bazinale de Apă Mureș vor aplica forma voluntariatului, de a participa la acțiunile de ecologizare (igienizare, salubrizare, curățenie) a malurilor râurilor și a lacurilor, a barajelor și a prizelor de apă în bazinul hidrografic al râului Mureș, alături de voluntarii de la „Let’s do it, România!”.

 

Este esențial ca cetățenii să fie educați în spiritul respectului pentru tot ce îi înconjoară, pentru ca ei să devină conștienți de faptul că nu sunt stăpânii naturii, ci parte a ei, a transmis Administrația Bazinală de Apă Mureș.

 

msnewsATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

1 COMENTARIU

  1. Si aceasta abordare ale problemelor de poluare este binevenita dar ar fi timpul ca aceste institutii ale statului sa-si faca treaba conform statului lor,adica sa stopeze poluarea colaborand cu garda de mediu,politia si justitia.Dupa cantitatea de gunoaie depusa in 30 de ani se pare ca nu si-au indeplinit atributiile pentru care au fost platiti regeste.

LĂSAȚI UN MESAJ