VOTERS ONLY – Te duci la vot, ai prețuri mai mici la mâncare și băutură la festivalul Awake

0
127

DECIZIE. La festivalul Awake, organizat pe domeniul Teleki din Gornești (jud. Mureș) în perioada 15-18 august, se va înființa un pub care le va oferi celor care au votat la alegerile europarlamentare din 26 mai prețuri mai mici la mâncare și băutură.

 

Decizia a fost anunțată de reprezentanții Emagic, firma organizatoare a evenimentului, fiind explicată prin încurajarea tinerilor de a-și exercita dreptul constituțional de a vota.

 

Cel mai probabil, pub-ul cu reduceri la mâncare și băutură se va numi “Voters Only”. La ediția din acest an, line-up-ul festivalului de muzică și arte include nume precum JP Cooper, Netsky, Pussy Riot, Lady Leshurr, AJ Tracey etc.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ