VOTERS ONLY – Te duci la vot, ai prețuri mai mici la mâncare și băutură la festivalul Awake

0
98

DECIZIE. La festivalul Awake, organizat pe domeniul Teleki din Gornești (jud. Mureș) în perioada 15-18 august, se va înființa un pub care le va oferi celor care au votat la alegerile europarlamentare din 26 mai prețuri mai mici la mâncare și băutură.

 

Decizia a fost anunțată de reprezentanții Emagic, firma organizatoare a evenimentului, fiind explicată prin încurajarea tinerilor de a-și exercita dreptul constituțional de a vota.

 

Cel mai probabil, pub-ul cu reduceri la mâncare și băutură se va numi “Voters Only”. La ediția din acest an, line-up-ul festivalului de muzică și arte include nume precum JP Cooper, Netsky, Pussy Riot, Lady Leshurr, AJ Tracey etc.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here