VUNK – Turneul ‘Tu și dragostea’ – ajunge în Târgu Mureș în primăvara acestui an

CONCERT. Turneul “Tu și dragostea” al formației VUNK va ajunge la Târgu Mureș în primăvara acestui an.
Pe 17 martie, formația va urca pe scena clubului Jazz&Blues începând cu ora 20:00, unde fanii vor avea parte de un show cu adevărat unic.

Biletele sunt disponibile pe iabilet.ro și pot fi achiziționate într-un număr limitat.

Cornel Ilie, solistul VUNK: Salutare, prieteni din Târgu Mureș! Pe 17 martie ne întoarcem în orașul vostru cu spectacolul VUNK – Tu și Dragostea. O să ne întâlnim la Jazz & Blues, dar o să cântăm pop și rock și o să venim cu cele mai cunoscute piese ale noastre, unele foarte noi și cu unele pe care probabil o să ne inspirăm să le scriem după ce vă vedem pe voi. Așa că tu și dragostea, noi, trupă și suflet.

De peste 25 de ani pe scenă din România, VUNK este trupa inovației în rock-ul românesc: primul videoclip 3D, primul concert multimedia, primul afiș exclusiv din GIF-uri sau primul videoclip filmat live pe Facebook.
Single-uri precum „Pleacă”, „Vreau o țară că afară”, „Așa și” sau „Vino, du-te” au ocupat primul loc în topurile radio de-a lungul anilor, timp de mai multe săptămâni. În 2018, formația VUNK a devenit protagonista primului documentar al unui artist român – Jur să spun adevărul. Povestea VUNK se regăsește în volumul autobiografic “Deja VU. 25 de ani de VUNK” publicat de Cornel Ilie la editura Curtea Veche în 2019. În 2022, VUNK a lansat vinilul de colecție „Vernisaj” printr-un concert excepţional la Sala Polivalentă din București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare