Pentru o pâine cu banane absolut delicioasă, puteți încercă și altceva în afară de ciocolata cu lapte

RĂSFĂȚ CULINAR. Pâinea cu banane este unul dintre acele alimente a pătruns și în alimentația românilor de o perioadă de timp. Pe lângă textura moale și pufoasă a pâinii asemănătoare prăjiturii, aroma dulce a bananelor este adevărata calitate a acestui alimente reconfortant care provine din bucătăria americană.

În timp ce unii pot obține acest produs gustos din vitrinelele cafenelelor, cei mai mulți sunt de acord că pâinea cu banane de casă este de neegalat și nu doar din cauza mirosului dulce și cald al pâinii coapte, care umple întreaga casă ore în șir. Se pare că în toată lumea gospodinele jură că rețeta lor de pâine cu banane este cea mai bună, dar cheia unei pâini cu banane care se deosebește cu adevărat de restul nu stă doar în ingredientele de bază; totul se reduce la mix-in-uri. A face pâine cu banane acasă îi permite brutarului să stăpânească deplin ceea ce vor conține acele mix-in-uri și cât de consistentă dorim să fie.

Deși ne putem gândi la lapte sau la ciocolata neagră ca fiind ingredientele principale care stimulează răsfățul, profesioniștii le cer “brutarilor amatori” să se gândească din nou.
Ciocolata cu lapte, fie că este în bucăți, chipsuri sau așchii, face un conținut bogat și dulce pentru pâinea cu banane, motiv pentru care este un amestec atât de popular, dar puteți lua în considerare și alegerea supremă a cofetăriei, ciocolata albă.

Vă prezentăm în continuare o propunere de rețetă pentru prepararea unei Banana Bread delicioase:

Ingrediente:

3 banane coapte
75 g de unt topit
100 g de zahăr
1 ou, bătut bine
1 linguriță de aroma de vanilie
1 linguriță de praf de copt
Un praf de sare
185 g de făină
85 g de bucățele de ciocolată

MOD DE PREPARARE:
Încingeți cuptorul la 180 de grade Celsius. Ungeți o formă de chec cu unt şi tapetați-o cu făină.
Într-un castron se pun cele trei banana și se zdrobesc cu o furculiță și se amestecă bine. Se adaugă untul topit și se amestecă până se omogenizează. Se adaugă zahărul, oul bătut bine, aroma de vanilie, praful de copt, sarea, făină și se amestecă bine.
Se adaugă și bucățelele de ciocolată și se amestecă bine de jos în sus. Se toarnă compoziția în tava tapetată și deasupra se pun din plin bucățele de ciocolată.
Se lasă la cuptor 50-60 de minute sau până trece testul cu scobitoarea.
După ce se scoată la cuptor, se lasă la răcit, iar apoi se servește.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare