Warner Bros – undă verde pentru noi filme din The Lord of the Rings / Stăpânul Inelelor

CINEMAGIA. Vestea incitantă a fost anunțată în timpul unei convorbiri telefonice cu investitorii pentru a trece în revistă rezultatele pentru trimestrul al patrulea cu investitorii companiei.
Directorul executiv al Warner Bros. Discovery, David Zaslav, a dezvăluit că studioul și New Line Cinema au încheiat un acord pe termen lung cu Embracer Group AB’s Middle-Earth Enterprises, pentru o serie de noi filme bazate pe lumea fantastică a lui J.R.R. Tolkien.

Discutând despre acest acord, Lee Guinchard, directorul general al Embracer Group’s Freemode, a declarat “În urma recentei noastre achiziții a Middle-earth Enterprises, suntem încântați să ne angajăm în această nouă călătorie de colaborare cu New Line Cinema și Warner Bros. Pictures, aducând lumea incomparabilă a lui J.R.R. Tolkien înapoi pe marele ecran în moduri noi și interesante”.
“Înțelegem cât de prețuite sunt aceste opere și, lucrând împreună cu partenerii noștri de la New Line Cinema și Warner Bros. Pictures, plănuim să onorăm trecutul, să privim spre viitor și să aderăm la cel mai puternic nivel de calitate și valori de producție.”

Michael De Luca și Pam Abdy, de la Warner Bros. Pictures Group, au declarat că este o oportunitate incredibilă de a aduce fanii francizei mai adânc în poveste decât în trilogia originală.

Ei au adăugat: “În urmă cu douăzeci de ani, New Line a făcut un salt de credință fără precedent pentru a realiza pe marele ecran poveștile, personajele și lumea incredibilă din Stăpânul Inelelor. Rezultatul a fost o serie de filme de referință care au fost îmbrățișate de generații de fani”.

“Dar, cu toată amploarea și detaliile ambalate cu dragoste în cele două trilogii, universul vast, complex și orbitor visat de J.R.R. Tolkien rămâne în mare parte neexplorat pe peliculă”.

“Oportunitatea de a-i invita pe fani să pătrundă mai adânc în lumea cinematografică a Middle-earth este o onoare și suntem încântați să colaborăm cu Middle-earth Enterprises și Embracer în această aventură.”

Trilogia lui Peter Jackson, care a fost lansată la începutul anilor 2000, a devenit un fenomen global, obținând încasări de peste 3 miliarde de dolari în box office.
Cu toate acestea, în ciuda popularității sale, fanii lui Tolkien vor fi, fără îndoială, puțin reticenți în legătură cu perspectiva ca opera scriitorului să fie folosită din nou, după recepția slabă a prequel-ului de la Amazon, The Rings of Power.

Mulți fani au rămas plictisiți de serialul TV, susținând că a fost pur și simplu prea lent.

O serie de oameni au apelat la rețelele de socializare pentru a-și exprima frustrările, o persoană scriind: “Mai este cineva EXTREM de dezamăgit de serialul ” The Rings of Power”?”.

Autorul a făcut referire la ceea ce a descris ca fiind “o serie de accente englezești, irlandeze și scoțiene false, semi-falsificate și reale implicate” și a spus că nu-și amintește când a fost ultima dată când “a oprit un serial din cauza faptului că era atât de prost”.

“Și asta vine din partea unui fan al filmelor LOTR și Hobbit”, au continuat ei. “Mă așteptam la LOTR, ceea ce am primit a fost LOTR-cum-Emmerdale. Este lent, plictisitor. Ca și cum te-ai uita cum se usucă vopseaua”.

De asemenea, a primit un scor destul de dur de 38% din partea fanilor pe Rotten Tomatoes. Ouch.

Să sperăm că filmele vor fi mai bune, nu?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare