WEEKEND – restricții de trafic în zona centrală Târgu-Mureș

0
63

INFORMARE. Centrul orașului Târgu Mureș va fi închis pentru traficul rutier, dar deschis pentru pietoni, în fiecare sâmbătă și duminică, precum și în zilele de sărbători legale!
 
Astfel, circulația autoturismelor va fi interzisă de la str. Artei (colț cu restaurantul Mc Donald’s) până la Catedrala Mare Ortodoxă, inclusiv str. Bolyai.
 
Închiderea circulației se va realiza începând cu ora 14.00 (sâmbăta), traficul urmând a se relua duminică de la ora 18.00.
 
Decizia de închidere a circulației survine ca urmare a primirii Avizului nr.52 al Serviciului Rutier din cadrul IPJ Mureș și se aplică până în data de 4 septembrie 2022.ATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ