Western Union lansează digital banking în România

BANKING. Banca digitală prin aplicații este în creștere, în timp ce banca tradițională – prin sucursală, telefon sau bancomat este mai puțin preferată, mai ales că oamenii pot lucra și locui oriunde în lume acum.
Au trecut vremurile în care trebuia să stai la coadă la o bancă pentru un serviciu de transfer de bani pentru a trimite sau a primi bani din colțuri îndepărtate ale lumii.

În România, Western Union, popularul serviciu de transfer de bani, și-a lansat aplicația Digital Banking, care oferă atât servicii bancare digitale, cât și transferuri internaționale de bani, toate într-un singur loc.

Fie că locuiți în România și doriți să trimiteți transferuri de bani instant, fie dacă locuiți în străinătate și doriți să trimiteți bani cuiva din România, cu aplicația Western Union Digital Banking puteți face acest lucru instantaneu altor deținători de cont Western Union Digital Banking, direct în aplicație, din confortul casei tale. De asemenea, destinatarul primește banii instantaneu și îi poate retrage la un bancomat, cu cardul de debit care vine odată cu deschiderea contului Western Union Digital Bank.

Acest lucru se datorează faptului că aplicația oferă un card de debit Visa Platinum gratuit, funcționând astfel ca un cont bancar, cu un cont curent gratuit și un cont de economii gratuit inclus.

Utilizatorii primesc până la 4% dobândă la contul lor de economii și au acces la oferte cashback și reduceri mari de la magazinul WU.

Înregistrarea și crearea unui cont WU+ este rapidă și ușoară în aplicație, iar după aprobare, clienții noi își pot comanda cardul Visa Platinum imediat.

Odată cu creșterea numărului de români care pleacă la muncă în străinătate, transferul de bani prin agențiile Western Union este o alegere populară pentru cei care doresc să trimită bani înapoi acasă, familiei și prietenilor.

Acum, românii din străinătate pot trimite (și primi) bani și mai ușor cu un cont WU+, unde pot salva detaliile pentru transferuri viitoare mai ușoare și mai rapide și pot urmări transferul lor în timp real. Pentru cei care preferă, este posibil să trimită și bani din aplicația WU+ pentru ca destinatarul să primească o ridicare de numerar la oricare dintre cele 7.300 de locații de agenți Western Union din România.

Aplicația WU+ se găsește în magazinele de aplicații Apple și Android ca WU Plus și se instalează și se înregistrează gratuit.

Banca digitală este mai convenabilă, permițând acces 24/7 la fonduri, precum și capacitatea de a nu face numerar, având în același timp controlul deplin asupra fondurilor și costurilor asociate transferurilor. Aplicațiile bancare digitale, cum ar fi WU+, sunt bogate în funcții, permițând în același timp o asistență pentru clienți 24/7 atunci când este necesar. Securitatea este ridicată pentru aplicațiile bancare digitale, deoarece necesită o autentificare cu doi factori, precum și autentificare biometrică.

Lansarea WU+ în România permite și intrarea în WU Shop, unde utilizatorii primesc până la 30% cashback pe măsură ce fac achiziții online prin noul WU Shop. Chiar la timp pentru sărbători, puteți, de asemenea, să faceți cumpărături pentru o gamă de articole cadou direct de la cele mai bune mărci globale listate pe WU Shop și să le trimiteți în orice parte a lumii. Oferte speciale sunt disponibile de la mărci de top precum Answear, Bonprix, Hotels.com, Vivantis, Booking.com și multe altele. Pe lângă acestea, aplicația oferă cupoane, oferte speciale și transport gratuit pentru anumite magazine din WU Shop. Cashback-ul poate fi răscumpărat cu ușurință din profilul WU.

Western Union este un pionier tehnologic, începând de la mijlocul secolului al XIX-lea, când a finalizat prima linie telegrafică transcontinentală, transportând mesaje de la un capăt la altul al Americii de Nord, lansând totodată serviciul de transfer de bani de-a lungul extinsei rețele telegrafice. În anii 1940, Western Union a devenit primul telecomunicații fără fir din lume, când a început să ofere servicii comerciale cu microunde între orașe. În anii 70 a început să folosească sateliții pentru comunicare. La începutul anilor 2000, Western Union a devenit o companie cotată la bursă și și-a mutat atenția de la comunicare la transferul transfrontalier de bani.

Acum, Western Union oferă servicii de transfer de bani în întreaga lume. Rețeaua sa de agenți de vânzare cu amănuntul depășește jumătate de milion de locații pe tot globul, iar în platforma sa digitală, sunt efectuate 24 de tranzacții în fiecare secundă.

Western Union
servește zilnic milioane de clienți retail și digitali, care își pot primi plățile în conturi bancare și portofele din întreaga lume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare