WiFi4EU – Află cele 10 locații din Târnăveni unde au fost instalate puncte de acces gratuit la internet wireless

0
322

INTERNET GRATUIT. În urma finanțării de 15.000 de euro primite în cadrul programului WiFi4EU de municipalitatea mureșeană Târnăveni de la Comisia Europeană, în localitate au fost instalate 10 puncte de acces public şi gratuit la internet wireless.

 

Administrația locală a anunțat oficial că cele 10 puncte sunt în următoarele locații: Piața Obor (pe strada Pompelor, unde se construiește Centrul Cultural), Parcul Victoria (zona dintre Policlinică și podul peste Târnava Mică), parcul din fața Casei de Cultură, Parcul Copiilor (lângă restaurantul Târnava), parcul din Piața Trandafirilor, parcul de joacă din cartierul Blocuri Seuca (1 Decembrie 1918), parcul de joacă din cartierul Nicolae Bălcescu, Piața Avram Iancu, parcul din Piața Primăriei și zona Gară – Autogară (Aleea Gării).

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ