WIZZ AIR – o nouă rută care leagă România de Marea Britanie

TURISM. Avionul de linie bugetară cu sediul în Budapesta va opera o nouă rută din România către Cardiff începând cu 30 octombrie.
 
Zborurile vor avea loc marți și duminică. Biletele sunt deja disponibile și încep de la 24,99 EUR.
 
Situat în sud-vestul țării, Cardiff este cel mai mare oraș din Țara Galilor și unul dintre cele mai verzi din Marea Britanie. Se mândrește cu un centru istoric frumos, care este semnificativ atât din punct de vedere istoric, cât și din punct de vedere arhitectural. Împreună cu Castelul Cardiff și Golful Cardiff, clădirile vechi de 200 de ani din centrul orașului reprezintă un magnet pentru turiști.
 
„Cea mai nouă rută de la București la Cardiff le va oferi pasagerilor noștri o destinație interesantă, dar mai puțin explorată, precum și o rută alternativă pentru a vizita prietenii și familia în Marea Britanie”, spune Daria Sergeeva, Corporate Communications Manager Wizz Air.
 
Wizz Air pariază că noua rută va fi populară. Mai sunt peste 1 milion de români în Marea Britanie, în ciuda Brexit-ului, potrivit datelor culese anul trecut.
 
Compania a fost recent atacată după ce și-a reluat zborurile de la Abu Dhabi la Moscova. Ruta de zbor a fost eliminată după invadarea Ucrainei de către Rusia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Articole Similare