Workshop regional: „Importanța și rolul economiei sănătății în performanța sistemului de sănătate”

WORKSHOP. UMFST G.E. Palade Târgu Mureș anunță organizarea, în data de 20 octombrie 2023, a workshop-ului regional cu tema: „Importanța și rolul economiei sănătății în performanța sistemului de sănătate”.

Evenimentul va avea loc online și onsite, începând cu ora 9:30, în Aula Facultății de Economie și Drept din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș (sala C35, etaj 2, str. Livezeni, nr. 69).
Workshop-ul se adresează cursanților programului postuniversitar de formare în economia sănătății și personalului instituțiilor publice din domeniul sănătății (ex. spital public, direcție de sănătate publică, casă județeană de asigurări de sănătate) din regiunile Centru (jud. Alba, Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Sibiu) și Nord-Est (jud. Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava, Vaslui).

Evenimentul este organizat cu scopul de a dezbate subiecte specifice economiei sănătății și de a puncta câteva concluzii privind desfășurarea programului postuniversitar, care să constituie premise pentru dezvoltarea sustenabilă a domeniului economiei sănătății în România, atât prin componenta educațională, cât și prin utilizarea unor tehnici moderne de management, evaluare economică și statistică aplicate în domeniul sănătății.

Workshop-ul este organizat în cadrul proiectului POCU/918/4/8/149892 „Program postuniversitar de formare în economia sănătății [HEALTHESIS]” implementat de Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București, în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș și Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca.

Înscrierea se face prin completarea unui formular aici. Participanții vor primi certificate de participare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare