Workshopul „Direcții și teme de cercetare în muzeele universitare din România. Studiu de caz: Prezențe feminine în mediul academic românesc. O istorie posibilă?”

UMFST. Muzeul Universității „George Emil Palade” din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, în parteneriat cu Muzeul de Istorie al Universității Babeș-Bolyai, organizează AZI, 20 octombrie 2023, workshop-ul online cu tema: „Direcții și teme de cercetare în muzeele universitare din România. Studiu de caz: Prezențe feminine în mediul academic românesc. O istorie posibilă?”
Scopul principal al workshop-ului este să reunească specialiști care activează în muzeele universitare din România, pentru a discuta principalele direcții de cercetare promovate în muzeele universitare și a evidenția rolul acestor instituții în protejarea și promovarea patrimoniului cultural material și imaterial al universităților noastre.
Pentru această primă întâlnire, organizatorii propun ca studiu de caz o direcție de cercetare posibilă dedicată reconstituirii istoriei femeilor din mediul universitar.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10:00-14:30, pe platforma Zoom.
Date de logare:
Join Zoom Meeting: https://tinyurl.com/2hys26m3
Meeting ID: 875 5880 8474
Passcode: 436191
Accesul la eveniment este gratuit.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare