World Class – al 44-lea club de fitness cu pistă de alergare pe acoperiș

SPORT. World Class își deschide cel de-al 44-lea club de sănătate și fitness, într-un important centru de afaceri situat în apropierea Universității Politehnica. Noul club reprezintă o oportunitate de a adopta un stil de viață mai activ pentru toți studenții care studiază și angajații care lucrează în zonă. World Class va lansa, de asemenea, o campanie de comunicare pentru a-i sprijini pe cei care lucrează în proximitate să profite din plin de noua lege a deductibilității abonamentelor de fitness.

Noul club World Class este situat într-un centru de afaceri nou și modern, o clădire ecologică, cu un sistem de ultimă generație pentru calitatea aerului interior. De asemenea, oferă o facilitate exclusivistă: prima pistă de alergare pe acoperiș din România! Măsurând 260 m, aceasta oferă alergătorilor o vedere spectaculoasă de 360o asupra orașului București.

Clubul pune la dispoziție zone generoase de antrenament, studiouri de fitness de grup și de ciclism, cele mai noi și moderne echipamente și accesorii, alături de o echipă puternică de experți în sănătate și fitness, toți cu certificări naționale și internaționale.

“Unul dintre obiectivele noastre este să ajutăm companiile să creeze și să îmbunătățească o forță de muncă sănătoasă și productivă și spiritul de echipă.

Credem cu tărie și toate studiile o arată cu certitudine: exercițiile fizice îmbunătățesc sănătatea corporațiilor, a națiunii și a întregii economii!

World Class își mărește din nou ritmul de expansiune!

Extinderea rețelei noastre de sănătate și fitness în locații strategice, aproape de locurile unde oamenii locuiesc și muncesc, rămâne unul dintre obiectivele noastre principale.

Prin noul World Class Campus 6 pe care îl deschidem, oferim tuturor angajaților din zonă mai multe șanse de a fi mai activi fizic și mai sănătoși. Vom continua să fim promotorii tuturor beneficiilor exercițiilor fizice și a ceea ce le poate oferi noua lege a deductibilității pentru fitness, astfel încât aceștia să facă mai multă mișcare și să își schimbe viața în bine”, a declarat Kent Orrgren, CEO World Class România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare