Ziua Copilului la Mamaia: o sărbătoare plină de bucurie și distracție

1 IUNIE. Stațiunea Mamaia se pregătește sărbătorească Ziua Internațională a Copilului printr-un program special conceput pentru întreaga familie. Organizația de Management al Destinației Mamaia Constanța (OMD) a pregătit o serie de evenimente captivante și spectacole incitante care vor transforma această zi într-o sărbătoare a bucuriei și creativității.

Evenimentele vor avea loc în Piațeta Perla și Piațeta Cazino, unde copiii și adulții deopotrivă sunt invitați să se alăture distracției și bucuriei.

Programul evenimentelor:
Piațeta Perla (ora 17:00 – 20:00):

Teatru de păpuși
Spectacole de magie
Baloane colorate
Face painting
Muzică și dans

Această zonă va fi dedicată în întregime copiilor, oferindu-le momente de distracție și aventură, într-un decor plin de culoare și energie pozitivă.

Piațeta Cazino (ora 20:30):

Concert susținut de YNY Sebi
Spectacol oferit de trupa Voltaj

Atmosfera de sărbătoare va continua în Piațeta Cazino, unde ritmurile muzicale vor crea o atmosferă de neuitat pentru toți participanții.

Președintele OMD Mamaia Constanța, George Măndilă, a transmis un mesaj către toți cei ce doresc să participe la eveniment, invitându-i să se bucure de frumusețea litoralului și de programul variat pregătit de echipa organizatoare.

Ziua Internațională a Copilului la Mamaia va fi o ocazie perfectă pentru familii să petreacă timp împreună și să creeze amintiri de neuitat într-un cadru plin de viață și entuziasm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare