Ziua Internațională a Câinelui: O zi specială pentru a sărbători toți câinii din jurul lumii!

SĂRBĂTOARE. Ziua Internațională a Câinelui este sărbătorită în fiecare an pe 26 august pentru a onora toți câinii – indiferent de formă, mărime, vârstă și rasă – și pentru a încuraja adopția pentru aceia care încă nu și-au găsit o casă și o familie pentru totdeauna.

Este o ocazie bună și simbolică pentru a sărbători cel mai bun prieten al omului și pentru a ne aminti că fiecare câine din întreaga lume merită o viață mai bună: o viață plină de bucurie, iubire, protecție, grijă și respect. O zi specială pentru a crește conștientizarea în privința adopției de câini, pentru că dacă căutați un companion de viață, adăposturile sunt pline de prieteni cu patru picioare care așteaptă șansa lor și vor aduce doar fericire în zilele voastre.

Astăzi, vrem să ne gândim în mod special la toți câinii care sunt încă lăsați în urmă în multe părți ale lumii pentru că oamenii, guvernele sau autoritățile locale nu își arată îngrijorarea. Ar trebui să ne amintim de toți câinii uciși, abuzați, tratați cu cruzime, dar și de cei care trăiesc fără adăpost, în suferință, fără grijă și au nevoie de ajutor și salvare.

Această zi a fost creată în 2004 de către Colleen Paige, o expertă în stilul de viață al animalelor de companie și a familiei, și un susținător al animalelor, care a ales să sărbătorească ziua pe 26 august, deoarece a fost data în care familia sa a adoptat primul lor câine “Sheltie” dintr-un adăpost pentru animale.

De la prima sărbătoare din 2004, Ziua națională a Câinelui a crescut în popularitate și acum este sărbătorită în întreaga lume ca Ziua Internațională a Câinelui.
Astăzi, alegeți să sărbătoriți oferindu-i câinelui dumneavoastră o îmbrățișare suplimentară, dar nu uitați nici de ceilalți și ajutați-i prin voluntariat într-un adăpost, făcând o donație sau adoptând conștient un prieten pentru totdeauna.

Asigurați-vă că petreceți această zi recunoscând cât de minunați și valoroși sunt câinii și oferindu-le ceva pozitiv înapoi, deoarece merită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare