Ziua Internațională de Luptă Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri, marcată la Cetatea Târgu Mureș

EVENIMENT. Pe data de 26 iunie, comunitatea globală își unește eforturile pentru a marca Ziua Internațională de Luptă Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri, un eveniment dedicat consolidării acțiunilor și cooperării la nivel mondial pentru a realiza o lume fără dependență și abuz de droguri. La Târgu Mureș, această zi a fost celebrată printr-un eveniment special organizat la Cetatea Târgu Mureș, atrăgând atenția localnicilor și a vizitatorilor asupra importanței luptei împotriva acestei probleme globale.

Evenimente și activități la Cetatea Târgu Mureș

Evenimentul a inclus o serie de activități menite să informeze și să sensibilizeze publicul cu privire la pericolele consumului și traficului de droguri. Printre acestea s-au numărat:

  1. Prezentări și Discuții:
    • Specialiști din domeniul sănătății, reprezentanți ai poliției și experți în prevenirea consumului de droguri au susținut prezentări informative despre efectele nocive ale drogurilor și măsurile de prevenire și combatere a traficului ilicit.
  2. Ateliere Interactive:
    • Au fost organizate ateliere pentru tineri și părinți, axate pe dezvoltarea abilităților de respingere a tentației de a consuma droguri și pe importanța comunicării în familie privind acest subiect delicat.
  3. Standuri de Informare:
    • Diverse organizații neguvernamentale și instituții publice au amenajat standuri de informare unde participanții au putut afla mai multe despre serviciile de sprijin disponibile pentru cei afectați de consumul de droguri.

Participarea numeroasă la eveniment a demonstrat solidaritatea și angajamentul comunității din Târgu Mureș în combaterea consumului și traficului de droguri. Autoritățile locale, alături de organizațiile non-guvernamentale și voluntari, au contribuit la organizarea și desfășurarea cu succes a activităților.

Ziua Internațională de Luptă Împotriva Consumului și Traficului Ilicit de Droguri a fost un prilej de reflecție și acțiune pentru comunitatea din Târgu Mureș. Evenimentul desfășurat la Cetatea Târgu Mureș a oferit participanților informații valoroase și resurse necesare pentru a combate această problemă complexă.

Prin astfel de inițiative, se întărește mesajul de unitate și colaborare în lupta pentru o lume fără droguri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole

Articole Similare