ZIUA LIMBII ROMÂNE – 12.500 de euro, nota de plată pentru concertul lui Ștefan Hrușcă de astăzi, din Tîrgu Mureș

0
145

CONCERT. Vineri, 31 august 2018, de la ora 19, municipalitatea Tîrgu Mureș organizează un concert al maramureșeanului Ștefan Hrușcă, cu ocazia Zilei Limbii Române. Evenimentul are loc la Cetate, iar concertul artistului va dura, conform contractului semnat de firma care-l impresariază pe Hrușcă (Ler Inc Company din Timișoara, administrată de Cristian Talvan) cu Primăria Tîrgu Mureș, cel puțin o oră.

 

Conform documentului citat, prestația lui Ștefan Hurșcă și a echipei sale va fi plătită cu 58.000 de lei (echivalentul a aproximativ 12.500 de euro). De asemenea, organizatorii (Primăria Tîrgu Mureș) va asigura cazarea și masa artiștilor pe perioada prezenței lor în oraș.

 

Andrada VLASATENȚIONARE! * Articolele de pe acest site sunt proprietatea autorului msnews.ro și sunt protejate de Legea nr.8/1996 privind dreptul de autor și drepturile conexe. Conținutul fiecărui articol poate fi preluat în limita a 500 de caractere, cu citarea sursei și inserarea vizibilă a link-ului către articolul respectiv. În caz contrar, autorul textului preluat fără respectarea condițiilor se va adresa instanțelor de judecată. Vă mulțumim pentru înțelegere.

LĂSAȚI UN MESAJ